Voorstelling jaarboek 2022-2023

Op vrijdagavond 22 december 2023 om 20 u wordt in de Gaston Martenszaal in Zulte het 29ste jaarboek van de Geschied- en Heemkundige Kring voorgesteld. Traditiegetrouw zorgt de Zultse Heemkring ook nu weer voor een boeiende avond met heel wat interessante weetjes uit het verleden van Machelen, Olsene en Zulte! Tijdens de voorstelling komen enkele auteurs aan de hand van een gefilmd interview of tijdens een podiumgesprek toelichting geven bij hun publicatie. Na de voorstelling is er een receptie met gelegenheid tot nakaarten met de auteurs. De voorstelling van het jaarboek is volzet!

Voorintekening op het jaarboek
Tot uiterlijk 22 december kost het boek 25 EUR, daarna 30 EUR. Je kan het boek bestellen via het inschrijvingsformulier. Aangekochte boeken kunnen afgehaald worden na de voorstelling van het jaarboek op 22 december in de Gaston Martenszaal in Zulte.
Als je het boek bestelt voor 22 november wordt je naam opgenomen in de de lijst van de voorintekenaars in het boek. We gebruiken deze namen niet voor andere doeleinden.

 

Hier een voorsmaakje van wat je mag verwachten van de voorstelling en het jaarboek 22-23: