50 jaar jeugdhuis Knipperlicht in Zulte!

Dit jaar is het precies vijftig jaar geleden dat Jeugdhuis Knipperlicht opgericht werd. Verschillende ouderen én jongeren hebben goede herinneringen aan de vroegere parochiezaal waar ondertussen ook al veertig jaar toneel gespeeld wordt.
Naar aanleiding van het feestweekend (17-19 april 2020) wordt een prachtig jubileumboek uitgegeven en is er een tentoonstelling van foto’s en documenten in de kerk van Zulte. Je leest er alles over op Het Nieuwsblad!

jeugdhuis Knipperlicht

De gedreven organisatoren van het feestweekend!

De prijs van dit jubileumboek bedraagt in voorverkoop 25 euro, nadien wordt dat 30 euro. De voorintekening loopt tot 15 maart 2020 en kan gebeuren op de website van Knipperlicht of bij Marc Van Steenberghe, Olsenestraat 41, Zulte of op telefoonnummer 0476/ 85 51 14. De bestelde boeken kunnen afgehaald worden tijdens het hele jubileumweekend van 17, 18 en 19 april 2020.

Het volledig programma van het feestweekend waarop iedereen welkom is kan je hieronder lezen.

jeugdhuis Knipperlicht Zulte